reference_top
REFERENCER
FIRMALØSNINGER

BRYSTKRÆFT

INDIVIDUEL COACHING

OUTPLACEMENT

IDÉLABORATORIET

BAGGRUND

PRISER

REFERENCERGUDECOACHING
Snekkersten
Tlf. 20 77 19 15
malene@gudecoaching.dk


Credits

pharma_logo
Arne Kurdahl, Direktør, Pharmadanmark

I Pharmadanmark (tidl. Danmarks Farmaceutforening) har vi ikke tidligere haft succes med ikke-medicinsk-faglige tilbud til vore medlemmer. Så det var noget af et sats, da vi med Gude Coaching satte stress og arbejdslivskvalitet på agendaen. Gå-hjem-møderne viste sig dog hurtigt, at blive mere populære end vi havde troet, og vi valgte derfor at udvide samarbejdet i form af flere møder og etablering af en netværksgruppe. Succes’en skyldes, at Malene Gude møder medlemmerne med tillid, oprigtigt engagement og professionalisme, og så har hun ramt plet i forhold til vore medlemmers behov.

Artikel om Gude Coaching i Pharma DanmarkAmoena Logo
Artikel om karriere og brystkræft i Amoenamakio_logo
Chéri Rasmusson, Stifter af CareInMind

”I forbindelse med at jeg skulle starte virksomhed, havde jeg brug for individuel rådgivning til udarbejdelse af marketingmateriale med basis i en omfattende markedsanalyse.

Opgaven, som var ret uafgrænset, tog Malene Gude meget seriøst. Malene evnede hurtigt at danne sig et overblik over opgavens omfang og på en konstruktiv måde at fokusere på det væsentlige. Opgaven blev anskuet fra mange vinkler og løsningsmuligheder blev indkredset. Gennem hele processen havde Malene god fornemmelse for, i hvilken retning jeg ønskede at gå, og hvilke budskaber, jeg ønskede at få frem.

En motiverende og uvurderlig hjælp, som jeg vil benytte mig af igen.”Jesper Grønbæk, Partnerchef, Microsoft Danmark

“Hvorfor vælge en ekstern coach? Hvorfor bruger man ikke bare sin chef som coach? Kan man som chef være coach for sine medarbejdere?

Er alle spørgsmål jeg har overvejet. Jeg ser værdien af en ekstern coach ifht. ens chef - som en person, hvor man kan tale helt frit fra leveren om ens drømme, ambitioner, svagheder etc. Trods din chefs gode hensigter bestemmer han/hun i sidste ende bestemmer ens løn, forfremmelse etc. Derudover har en ekstern professionel coach - som Malene Gude - nogle gode værktøjer i bagagen, til at fremme dialogen og selvindsigten og der er aldrig nogle interessekonflikter. Jeg mener godt ,at jeg som chef - kan coache mine medarbejdere i mange situationer, iøvrigt ved at bruge nogle af de samme teknikker som jeg har lært af den professionelle coach - men den dybe personlige, uafhængige coaching opnåes bedst med en ekstern coach - hvor magtforholdet er neutralt. Og så tror jeg tror på at en chef, der er bevidst om sine egne værdier kan træffe valg på et sikkert grundlag og være en positiv rollemodel til glæde for de ansatte.”Christian Arnt Jønbech, CSO, Kimbrer Systems a/s

“I mit arbejde som salgschef i en international handelsvirksomhed er tempoet i hverdagen højt. Der kommunikeres med mange kulturer, på mange sprog på et marked der aldrig står stille. Det stiller store krav til mig som leder, da der sjældent er fem sammenhængende minutter at kommunikere med ledelse eller medarbejdere i. Med et så levende miljø er det vigtigt at have styr på opgaver, værdier og prioriteter. Coaching med Malene hjalp mig til at få styr på prioriteterne og finde den rigtige løsning på de udfordringer der lå for. Kan varmt anbefales som en god investering både professionelt og personligt.”Trine C, Post Danmark

”Jeg fik den dér umiddelbare tillid til Malene, og hun vil klart være den, jeg anbefaler…”Rikke J, sygeplejerske

"Jeg opsøgte Gude-coaching fordi mine tanker var meget ustrukturerede og tågede. Jeg havde meget svært ved at blive konkret og få handlet på mine ideer. Gennem et par coaching sessioner hos Malene har jeg fundet en stuktur i min arbejdsdag som giver mig overblik og større handlekraft og jeg har fået sat handling bag mine ideer. Jeg har fået booket møder og foretaget opkald, som gør at jeg føler mig på rette spor. Coachingen har frigivet en masse ressourcer og arbejdsglæde som jeg nu anvender konstruktivt på vej ud i min spændende fremtid. Jeg er idag i fuld gang med at opstarte min virksomhed, som jeg længe har drømt om. Tak for din store hjælp og din klippefaste støtte".Anne K – forberedelse af CD-indspilning i USA
”Jeg var meget glad for de ting, vi kom omkring i min coaching om CD’en; jeg huskede på både de fysiske fornemmelser og mange af ordene og følelserne før, under og efter indspilningen – både bevidst og ubevidst, kan jeg bagefter konkludere. Især gav det mig en bevidsthed om at nyde at være i nuet, hvilket gjorde det lettere for mig at koncentrere mig og især at kanalisere god energi i stedet for at hænge mig i negative følelser og energier...så: tak for det!”