værksted_top
IDÉLABORATORIET
FIRMALØSNINGER

BRYSTKRÆFT

INDIVIDUEL COACHING

OUTPLACEMENT

IDÉLABORATORIET

BAGGRUND

PRISER

REFERENCERGUDECOACHING
Snekkersten
Tlf. 20 77 19 15
malene@gudecoaching.dk


Credits

”Same procedure as last year?”

Alle kan bruge en ny vinkel på et givent materiale.

Alt for ofte hænger vi imidlertid fast i rutiner, vaner og mønstre med det resultat, at vi ikke kan se skoven for bare træer. Eller vi bruger uforholdsmæssigt meget tid på i bund og grund at køre i ring uden at komme helt ind i midten til sagens kerne.

Der er 30% uudnyttet potentiale gemt i dine medarbejdere. Potentiale som ved aktivering kan måles direkte på bundlinjen (ref. CBS-undersøgelse). En ny mulighed for at aktivere dette potentiale er Idélaboratoriet.

Målet med Idélaboratoriet er, at lade gamle mønstre og vaner i virksomheden gå fra selvsving til opsving.

Hver mand har sit billede af virkeligheden, sin egen sandhed. Men hvis sandhed er sand? Hvis hver sandhed har en form, går vi rundt i verden som cirkler, trekanter, firkanter, ovaler osv.
Tænk hvis man kunne måle, hvor meget energi, der går tabt, når en firkant konstant prøver på at få alle andre til også at tænke firkantet. Eller hvor mange ressourcer en cirkel bruger på ikke at kunne forstå at alle andre ikke også tænker i cirkler.
Hvad hvis dine kunder består af trekanter og ovaler, mens dit firma kun henvender sig til de firkantede? Forestil dig at de forskellige former i stedet komplementerer og udvikler hinanden. Det er dét, vi vil fremelske i Idélaboratoriet. I kan drage nytte af Idélaboratoriet, når I har overvejelser om:

  • Hvordan bliver vi mere innovative?
  • Hvordan giver vi vores marketingmateriale nyt liv?
  • Hvordan omsættes markedsanalysen til super salg?
  • Hvordan skal vi motivere, når vi har modgang?
  • Hvordan kommer vi godt i gennem en omstrukturering?
  • Hvordan fastholder vi vore medarbejdere?
  • Hvordan udvikler vi vore medarbejdere – både yngre og ældre?

Helt sikkert er det, at når det lykkes, skaber det kreativitet, og kreativitet skaber resultater. Idélaboratoriet er egnet til leder- eller afdelingsmøder samt individuel sparring. Reference

Det er når du tror, at du ved alt, at du ikke har fattet noget som helst.